Even voorstellen…

LIV-IN Electrotechniek is de eenmanszaak van Jorik Segers. Jorik was jarenlang werkzaam in de elektrotechniek toen het begon te kriebelen. Hij verlangde naar meer persoonlijk contact met de klant, een hogere standaard in zijn dienstverlening en naar het zelfstandig ondernemerschap. Gedreven door passie en een visie startte Jorik daarom in 2020 met LIV-IN Electrotechniek. Zo heeft hij de vrijheid om vooruit te kijken en te werken aan een verdere verduurzaming van Nederland, mede door het implementeren van innovaties binnen zijn elektrotechnishe vakgebied. Zijn klanten profiteren optimaal van deze insteek.

Jorik heeft rondom zich een team van specialisten die – waar nodig – samen met hem elk project naar tevredenheid en succesvol uitvoeren.

Onze diensten

Elektrotechniek

De meeste mensen zijn “bang” van stroom. Jorik kan met zijn bedrijf LIV-IN electrotechniek die angst voor iedereen wegnemen. Is het de aanleg is van een nieuwe groepenkast of de volledige elektrotechnische renovatie van een woonhuis c.q. bedrijfspand; Jorik kan de klus klaren. Een nieuw huis van alle moderne domotica voorzien of van begin af aan het hele huis “slim” inrichten, Jorik gaat ervoor!! Voor meer informatie neem vrijblijvend contact op.

 

Zonnepanelen

Nederland is binnen Europa koploper op het gebied van zonnepanelen; mede door LIV-IN electrotechniek. In de voorbije jaren heeft Jorik met LIV-IN reeds vele panden – van woonhuis tot bedrijf – voorzien van zonnepanelen met de daarbij benodigde apparatuur waardoor hun stroomverbruik fors werd verlaagd of zelfs geld opleverde. Wilt u ook geld verdienen met zonnepanelen, klik hier dan op.

Laadpalen

Rijdt u elektrisch of bent u van plan om zelf en/of met uw collega of huisgenoot dit te gaan doen dan is een laadpaal thuis of op kantoor onmisbaar!

Er zijn hierin vele mogelijkheden; LIV-IN adviseert u graag wat in uw situatie de beste keuze is.

Na het keuzeproces zorgen wij ervoor dat alles vakkundig en netjes wordt geïnstalleerd. Alvorens we dan weer vertrekken ontvangt u een goede en gedegen uitleg zodat u deze laadpaal optimaal kunt gaan gebruiken.

Voor meer informatie neem hier contact met ons op.